Spa Pedicure
Oud-Beijerland

Happy feet

Bij Spa Pedicure worden je voeten in een heerlijk mineraalhoudende voetenbad met reinigende en deodoriserende werking behandeld. Daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd, de nagels netjes gevijld en voorzien met een mooi, gepaste kleur Gellak.
We sluiten de behandeling af met een heerlijke voetenschrub en crème.

Heb je een gebroken teennagel of kalknagel?
Ook hier hebben we verschillende oplossingen voor een teennagelreparatie
bijv. teennagel tips, polygel of Biab.

 Voordeel van gellak

  • Direct droog door ledlamp
  • Bladdert niet
  • Hypoallergeen
  • Blijft 4-8 weken mooi
  • Zorg voor een ultra strakke hoogglans look
  • Vakantie bestendig

De Gentlemax Pro laser voor een permanent resultaat!

Bij The London Beauty Bar maken we voor permanente ontharing gebruik van de krachtige GentleMax Pro laser. Dit is een geavanceerde laser met twee golflengten. Namelijk Alexandriet (755nm) en Nd:YAG (1064nm). Hierdoor kunnen we lichte en donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de dunste haren doeltreffend verwijderen. De laserstralen worden opgenomen door het pigment van de haren. Door de warmte raakt het haarzakje beschadigd en kan er geen nieuwe haar terug groeien. Voor elke laserflits geeft de laser een koelingsspray af op de huid. Dit geeft koeling aan de huid waardoor de behandeling aangenamer voelt en de huid goed wordt beschermd.

Voordelen van laseren bij
The London Beauty Bar

trnd
De allernieuwste laserapparatuur
Meest krachtige laser voor ontharen
Eerlijk advies
Veilig voor alle huidtypes
Werkt met een uniek koelingssysteem
Relatief pijnloos ontharen
Profiteer van voordeelpakketten

Aantal behandelingen

Haargroei vindt plaats in verschillende fases. Wanneer de haren zich in de groeifase bevinden kunnen deze effectief door de laser behandeld worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in de groeifase. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor 80-90% haarreductie. Voor het gezicht vinden de laserbehandelingen om de 4 tot 6 weken plaats en voor het lichaam is dit iedere 6 tot 8weken. 

Prijs vanaf € 35,00

Bereid je goed voor op de voorbehandeling.

Boek altijd eerst een intake bij The London Beauty Bar
Het is belangrijk om minimaal vier weken voor de eerste laserbehandeling te stoppen met epileren of harsen. Voor een effectieve behandeling moeten de haren aanwezig zijn in de huid. Wanneer je voor de eerste laserbehandeling komt is het van belang dat de haren zichtbaar zijn om de laserapparatuur goed in te kunnen stellen. Voor de vervolgbehandelingen dient het behandelgebied geschoren te zijn. Het is van belang om het behandelgebied minstens vier weken voor de laserbehandeling dagelijks te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. En daarnaast langdurige blootstelling aan zonlicht of zonnebank en het gebruik van zelfbruiners te vermijden.

Nabehandeling

Na de behandeling vallen de behandelde haren in ongeveer twee weken vanzelf uit. Tussen de laserbehandelingen door is het resultaat al te merken, de haren worden steeds minder en dunner. Wanneer er weer haren opkomen mogen die niet geharst of geëpileerd worden, maar scheren mag wel tussendoor. Het is belangrijk om het behandelgebied goed te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. Vermijd daarnaast langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.

Spa pedicure                                               €50.00

Spa Pedicure incl. Gellak                             €65.00

Spa Pedicure, verwijderen incl Gellak         €70.00

Veelgestelde vragen

De Spa pedicure behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, eelt verweken, scrub, massage en als afsluiting een voetcrème.

Uit te breiden met een pakking.

Plaats hier een titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor labore et dolore do eiusmod tempor labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.