Facials
Oud-Beijerland

SkinCeuticals Facial

Kom je langs voor onze exclusieve, luxe SkinCeuticals gezichtsbehandeling? SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studie die gericht is op het beschermen en corrigeren van huidveroudering.

Wat kun je verwachten van de SkinCeuticals Facial?

Bij ons begint elke gezichtsbehandeling met een grondige huidanalyse. We streven ernaar om zichtbare huidaandoeningen aan te pakken en tegelijkertijd onderliggende huidproblemen vroegtijdig te ontdekken. Op basis van deze analyse passen we de gezichtsbehandeling aan om aan de specifieke behoeften van jouw huid te voldoen, terwijl we de SkinCeuticals-filosofie van preventie, correctie en bescherming volgen.

De behandeling omvat reiniging en exfoliatie van je huid, gevolgd door het verwijderen van onzuiverheden. Om je huid te beschermen, brengen we een antioxidant aan en voeden we deze met speciale maskers die zijn afgestemd op jouw huidconditie. Ten slotte heb je de keuze om de behandeling af te sluiten met een ontspannende massage.

Boek nu en ontvang een gratis huidanalyse en 1 proef miniatuur van een product dat is afgestemd op jouw huidtype.

Over SkinCeuticals

Een effectieve huidverzorgingsroutine is cruciaal voor het behoud en de verbetering van de huid. SkinCeuticals volgt drie belangrijke stappen: preventie, bescherming en correctie, om de effecten van externe agressors op de huid te verminderen.

1. Preventie: Dagelijks gebruik van een topische antioxidant is noodzakelijk om versnelde huidveroudering en huidkanker te voorkomen. Deze producten neutraliseren vrije radicalen veroorzaakt door UV-stralen, infraroodstraling en andere omgevingsfactoren.

2. Bescherming: Bescherming tegen zonneschade is essentieel om huidveroudering en huidkanker te voorkomen. SkinCeuticals biedt een breed scala aan zonbeschermingsproducten voor verschillende huidtypen.

3. Correctie: SkinCeuticals heeft producten ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels, verkleuring en andere zichtbare effecten van schade te minimaliseren.

Deze drie componenten zorgen voor een effectieve huidverzorgingsroutine om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te behouden en te verbeteren. Onze huidverzorgingsprofessionals kunnen aangepaste routines creëren en aanvullende behandelingen aanbevelen om jouw huidverzorgingsdoelen te bereiken.

SkinCueticals Introductie        40 min             €60,-

SkinCueticals Hydration          60 min             €90,-

Massage                                  75 min             €110  

SkinCueticals Acne                  60 min             €90,-

Massage                                  75 min             €110,-

SkinCueticals Anti-aging        60 min              €90,-

Massage                                  75 min              €110,-