Lashes
Oud Beijerland

'A lash and a wink gets you further than you think'

Wimperextensions is een verlenging van je natuurlijke wimpers waar je een natuurlijke look of een dramatische zwarte look mee kan creëren.

Wimperextensions

Is een verlenging van je natuurlijke wimpers waar je een natuurlijke look of een dramatische zwarte look mee kan creëren.

Bij ons in de salon gebruiken we 1 van de beste kwaliteit handgemaakte wimperextensions 2D-6D (Lash Extend) bijna niet van het echt te onderscheiden

De wimpers blijven 6-8 weken zitten dit is geheel afhankelijk van je eigen groeicyclus. Om mooie volle wimpers te behouden is de richtlijn van houdbaarheid om iedere 2 tot 4 weken een opvul behandeling in te plannen.

Boek een intake om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Lash lift (wimperlift)

Lashlift is een behandeling die je wimpers een nieuw gekrulde vorm geeft. Door een lotion van LLX Lash lifting van het merk Lash Extend aan te brengen op de basis is het mogelijk ze te buigen en permanent vast te zetten.  Net als een wimperkruller geeft deze cosmetische behandeling je wimpers een lift die max 6 weken aanhoud.

Voordelen van laseren bij
The London Beauty Bar

trnd
De allernieuwste laserapparatuur
Meest krachtige laser voor ontharen
Eerlijk advies
Veilig voor alle huidtypes
Werkt met een uniek koelingssysteem
Relatief pijnloos ontharen
Profiteer van voordeelpakketten

Wimpers verven

Wimpers verven is geschikt voor mensen met lichte wimpers.
De haartjes worden hierdoor donkerder van kleur, waardoor ze beter zichtbaar zijn. Zo lijken ze langer, voller en dikker.

Bereid je goed voor op de voorbehandeling.

Boek altijd eerst een intake bij The London Beauty Bar
Het is belangrijk om minimaal vier weken voor de eerste laserbehandeling te stoppen met epileren of harsen. Voor een effectieve behandeling moeten de haren aanwezig zijn in de huid. Wanneer je voor de eerste laserbehandeling komt is het van belang dat de haren zichtbaar zijn om de laserapparatuur goed in te kunnen stellen. Voor de vervolgbehandelingen dient het behandelgebied geschoren te zijn. Het is van belang om het behandelgebied minstens vier weken voor de laserbehandeling dagelijks te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. En daarnaast langdurige blootstelling aan zonlicht of zonnebank en het gebruik van zelfbruiners te vermijden.

Nabehandeling

Na de behandeling vallen de behandelde haren in ongeveer twee weken vanzelf uit. Tussen de laserbehandelingen door is het resultaat al te merken, de haren worden steeds minder en dunner. Wanneer er weer haren opkomen mogen die niet geharst of geëpileerd worden, maar scheren mag wel tussendoor. Het is belangrijk om het behandelgebied goed te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. Vermijd daarnaast langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.

Nieuwe set wimperextensions vanaf         €110,00

Wimperextensions refill vanaf.                    €42,50

Lashlift vanaf                                               €50,00

Wimpers verven.                                          €20,00

Veelgestelde vragen

Wimperextensions zijn niet slecht voor de wimpers. Wel moet je op een paar dingen letten. Wanneer je veel of hard in je ogen wrijft of aan je wimpers trekt, kun je je wimpers verliezen of beschadigen. Ook is het belangrijk dat je ze door een professional laat plaatsen zodat de wimperextensions op de juiste manier worden bevestigd. Zo zullen je wimpers langer blijven zitten, totdat ze natuurlijk uitvallen.

Zolang je ze laat plaatsen door een professional kan er niets misgaan.
Mits je niet allergisch bent voor lijm.

Laat de wimperextensions altijd door een professional verwijderen om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

Dat kan! Liefst geen mascara mocht je dat toch willen gebruiken na het verlies van wat wimpers dan alleen wimperextension mascara van Lash Extend.
Zorg wel nadien dat je de wimpers goed reinigt. Let op! geen remover op oliebasis dit lost wimperlijm op.

Ja, dit is echt nodig. Het is heel belangrijk om je wimpers elke dag schoon te maken, zodat bacteriën, make-upresten en vuil geen kans krijgen om samen te klonteren. In de salon kan je een speciale, zachte kwast en cleanser kopen om je wimpers mee schoon te maken. Zo voorkom je dat je wimpers tijdens het schoonmaken uitvallen.

Elke 2 of 3 weken, afhankelijk hoe actief je bent en hoe de natuurlijke wimpergroei cyclus is. Als ze snel groeien en/ of uitvallen moet je sneller opvullen.
Met een lash lift heb je tot 6 weken een wow-effect. Je kan het ook tussendoor laten verven, want de tint blijft maar maximiaal 2 weken zitten.
Een lash lift geeft een veel natuurlijker effect dan wimperextensions doen. Het zijn je eigen wimpers en met wimperverf creëer je de illusie dat er nóg meer volume in je wimpers is. Ook blijft een lash lift langer zitten, zo’n 6 weken, terwijl je wimperextensions om de 2-4 weken weer moet bijvullen en soms sneller. Dat heeft allemaal te maken met hoe snel of langzaam je natuurlijke wimpergroei is. Als er eentje afvalt valt het niet op met een lash lift, maar bij wimperextensions zie je als het ware een ‘gat’ tussen de wimpers.’

Wanneer mogen we je verwelkomen?

Wil je eenvoudig online een afspraak boeken? Door middel van onderstaande knop maak je eenvoudig online een afspraak.