Nails
Oud Beijerland

'There is so much beauty and elegance in a great set of nails'

-Tammy Taylor-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor labore et dolore do eiusmod tempor labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.

Manicure/ Menicure

Een manicure/ menicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Je vingers worden eerst in een lauwwarm handbadje met een scheutje olie geweekt. Zo worden de nagelriemen lekker zacht. Als de nagelriemen zacht zijn kunnen we deze terugduwen en de losse velletjes op de nagelplaat verwijderen. Je nagels worden in jouw favoriete nagelvorm op gelijke lengtes gevijld. Heb je ribbeltjes op je nagels? Door het polijsten van de nagels wordt het oppervlak van je nagels weer superglad. Je kan de behandeling ook uitbreiden met Spa Manicure of gellak.

Russian manicure

Hierbij wordt de gekeratiniseerde proximal nail fold (nagelriem) weggeknipt of weggefreesd met een elektrisch vijl. De techniek komt oorspronkelijk uit Rusland en bij veel nagelstudio’s in de Oostbloklanden is het bijna traditie. Het harde randje van de nagelriem wordt gezien als dode huid.

Voordelen van laseren bij
The London Beauty Bar

trnd
De allernieuwste laserapparatuur
Meest krachtige laser voor ontharen
Eerlijk advies
Veilig voor alle huidtypes
Werkt met een uniek koelingssysteem
Relatief pijnloos ontharen
Profiteer van voordeelpakketten

Gellak

Haargroei vindt plaats in verschillende fases. Wanneer de haren zich in de groeifase bevinden kunnen deze effectief door de laser behandeld worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in de groeifase. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor 80-90% haarreductie. Voor het gezicht vinden de laserbehandelingen om de 4 tot 6 weken plaats en voor het lichaam is dit iedere 6 tot 8weken. 

Prijs vanaf € 35,00

Gellak

Gellak is een lak die wordt uitgehard door een ledlamp, dus geen droogtijd.
Het is een dun en net zo flexibel als nagellak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit maar het biedt ook een sterke natuurlijke bescherming voor je nagels.
Een revolutionaire methode van nagels lakken!
Gellak blijft minimaal 2 weken mooi op de nagels

  • Bladdert niet
  • Hypoallergeen
  • Ook over Biab
  • Zorgt voor ultra strakke hoogglans look
  • Verwijderen zonder vijlen
  • Ook mooi op teennagels (vakantiebestendig)

Heb je dunne breekbare nagels dan kunnen we deze verstevigen met Rubberbase of BIAB.

Rubber base

Verzadigt de nagelplaat en voorkomt schilfering of splitsing van de natuurlijke nagel. Je kan hem ook gebruiken voor het herstellen van beschadigde nagels of om geribbelde nagels weer egaal te maken.

BIAB

Deze nieuwe populaire behandeling is perfect als je graag stevige nagels wilt met een natuurlijke uitstraling. BIAB is een afkorting van Builder in a Bottle. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. BIAB is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, omdat de gel eraf te ‘soaken’ is.

Bij The London Beauty Bar maken we gebruik van het merk Gel in the Bottle.

BIAB is een echte aanrader voor iedereen die wilt genieten van mooie, lange, verzorgde en gezonde nagels. De BIAB kleuren zijn vrij subtiel en geven de handen een natuurlijke en elegante look.

Bij beschadigde nagels kan het zo’n 6 maanden duren voordat de natuurlijke nagels weer hersteld zijn. Het wordt om deze reden aangeraden om de BIAB treatment te herhalen. Doordat de BIAB niet slecht is voor de nagels, kan de BIAB behandeling meteen opnieuw uitgevoerd worden. BIAB nagels kunnen na het aanbrengen zowel een opvallende kleur krijgen (met gellak) als een subtiel resultaat bieden dankzij de beschikbare nude BIAB kleuren.

Manicure vanaf                                            €25,00

Manicure Gellak                                           €40,00

Manicure Rubberbase                                  €45,00

Manicure BIAB                                             €70,00

Veelgestelde vragen

BIAB met name aangeraden voor mensen met broze, zwakke of beschadigde nagels maar ook mensen die nagelbijten kunnen baat hebben bij de BIAB behandeling.

BIAB nails blijven zo’n 3 tot 4 weken zitten.

Gellak is een lak die wordt uitgehard in een lamp. De lak blijft tot wel 3 weken mooi en heeft een mooie glans.

Nee! Gellak wordt aangebracht op je natuurlijke nagel. Hierdoor kan het bij iedereen worden aangebracht. Gellak kan zelfs worden aangebracht bij nagelbijters!

Gellak blijft mimaal 2-3 weken mooi.

De Rubber Base kun je gebruiken als basis onder gellak, maar ook als basis onder een gelnagel. Gebruik je een gekleurde Rubber Base, dan is het nagelbed direct mooi gecamoufleerd. Rubber Base heeft een wat hogere viscositeit waardoor het product een wat dikkere structuur heeft.

Plaats hier een titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor labore et dolore do eiusmod tempor labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.