Browart
Oud-Beijerland

'Never underestimate the power of an eyebrow'

Brow lamination Oud Beijerland

De BLX Brow Lamination-behandeling ook bekend als Browlift is een nieuwe geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Het creëert een volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen.

Ideaal voor mensen met:

  • Zogenaamde ‘kroes-wenkbrauwen– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
  • Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
  • BLX Brow Lamination creëert een geheel open blik.
  • Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien. 

Het is een luxe brow behandeling, waarvan de klant maar liefst 6 tot 8 weken plezier heeft; je hoeft de behandeling nooit binnen 6 weken te herhalen. De behandeling kan je uitbreiden door de wenkbrauwen te verven met wenkbrauwverf; het aanbrengen van Henna is pas mogelijk wanneer er 48 uur na de behandeling is verstreken.

Wenkbrauwen shapen en/of verven

De wenkbrauw vorm kan erg bepalend zijn voor je gezichtsuitdrukking. Zo kan je door de wenkbrauwen te modelleren een verzorgde, frisse blik creëren.

Wist je dat
Je de wenkbrauwen ook kan corrigeren denk aan veroudering waardoor je geen symmetrische wenkbrauwen meer hebt of heb je hele dunne wenkbrauwen en wil je ze voller laten lijken. Ook voor gekrulde wenkbrauw haren is er een oplossing deze kan je laten lamineren (ontkrullen).

De bovenstaande behandelingen worden doormiddel van tweezers, hars, wenkbrauwverf, henna en/of wenkbrauwlift uitgevoerd.

Voordelen van laseren bij
The London Beauty Bar

trnd
De allernieuwste laserapparatuur
Meest krachtige laser voor ontharen
Eerlijk advies
Veilig voor alle huidtypes
Werkt met een uniek koelingssysteem
Relatief pijnloos ontharen
Profiteer van voordeelpakketten

Aantal behandelingen

Haargroei vindt plaats in verschillende fases. Wanneer de haren zich in de groeifase bevinden kunnen deze effectief door de laser behandeld worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in de groeifase. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor 80-90% haarreductie. Voor het gezicht vinden de laserbehandelingen om de 4 tot 6 weken plaats en voor het lichaam is dit iedere 6 tot 8weken. 

Prijs vanaf € 35,00

Bereid je goed voor op de voorbehandeling.

Boek altijd eerst een intake bij The London Beauty Bar
Het is belangrijk om minimaal vier weken voor de eerste laserbehandeling te stoppen met epileren of harsen. Voor een effectieve behandeling moeten de haren aanwezig zijn in de huid. Wanneer je voor de eerste laserbehandeling komt is het van belang dat de haren zichtbaar zijn om de laserapparatuur goed in te kunnen stellen. Voor de vervolgbehandelingen dient het behandelgebied geschoren te zijn. Het is van belang om het behandelgebied minstens vier weken voor de laserbehandeling dagelijks te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. En daarnaast langdurige blootstelling aan zonlicht of zonnebank en het gebruik van zelfbruiners te vermijden.

Nabehandeling

Na de behandeling vallen de behandelde haren in ongeveer twee weken vanzelf uit. Tussen de laserbehandelingen door is het resultaat al te merken, de haren worden steeds minder en dunner. Wanneer er weer haren opkomen mogen die niet geharst of geëpileerd worden, maar scheren mag wel tussendoor. Het is belangrijk om het behandelgebied goed te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. Vermijd daarnaast langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.

Browlift vanaf                                              €50,00

Wenkbrauwen shapen                                 €20,00

Wenkbrauwen Shapen & Verven                 €35,00

Wenkbrauw Make-over                                €80,00

Veelgestelde vragen

De brow lift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen. Op die manier zorgen we ervoor dat warrige en stugge haartjes ‘getemd’ worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje ‘fluffy’ uit. Haartjes temmen en in de gewenste richting plaatsen? 

Deze behandeling is voor iedereen geschikt, mits er genoeg haartjes zijn.
Als er echt happen uit zijn, dan wordt het niet zo mooi. Bij dunne wenkbrauwen kunnen we juist een hoop volume creëren.

Ook voor iedereen die van nature volle wenkbrauwen heeft is Browlift een uitkomst. De eigenwijze haartjes worden getemd waardoor de wenkbrauwen in model blijven.

Het resultaat blijft 1 tot 3 maanden zichtbaar, maar het verschilt sterk per persoon – dit komt door de cyclus van de wenkbrauwharen. Gemiddeld staat er 4 tot 6 weken voor het resultaat, daarna zal het effect geleidelijk verminderen. 

De verf op wenkbrauwhaartjes blijft 4- 5 weken mooi.

Wil je een mooie wenkbrauw shape houden laat ze dan tussen 4-6 weken bijhouden.

Verder reageert de huid vaak goed op beide behandelingen en zijn ze beide efficiënt. Uiteindelijk kies ik dan toch voor harsen, omdat dit sneller gaat en daardoor als minder pijnlijk wordt ervaren. En ik juist ervoor kies je donshaartjes te verwijderen waardoor je een hele strakke wenkbrauw creëer. Daarnaast haalt goede hars met de juiste techniek net wat meer haartjes weg dan draad.

Wanneer mogen wij je verwelkomen?

Wil je eenvoudig online een afspraak boeken? Door middel van onderstaande knop maak je eenvoudig online een afspraak.