Laser hair removal
Oud-Beijerland

Laser hair removal Oud Beijerland

Laser hair removal, ofwel het verwijderen van lichaamshaar door laseren, is de manier om definitief van je lichaamshaar af te komen, met behulp van laser. Op je huid zitten overal haarzakjes en in ieder haarzakje zit een haarwortel. Dit is het begin van een haartje en zit onder het huidoppervlak. Bij ontharing met laser dringt een laserstraal door tot aan deze haarwortel. De laser verwarmd de haarwortel in zo’n mate dat hij beschadigt. Hierdoor kan er geen haartje meer groeien. De huid rondom het haartje blijft overigens onbeschadigd. Dit komt omdat de laserstraal alleen bij het pigment van het haarzakje kan komen.

Wij maken gebruik van de GentleMax Pro laser die geschikt is voor lichte en donkere huidtypes. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80-90%. Bekijk alle prijzen voor de verschillende behandelingen onderaan de pagina.

Hair removal 2.0 laser ontharen

5 redenen voor een definities ontharen.

  • Geen pijn na epileren en waxen meer!
  • Geen last meer met stoppels en ingegroeide haren!
  • Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
  • Je bespaart geld omdat je geen dure scheermesjes meer nodig hebt.

Behaal blijvende resultaten met de GentleMax Pro Laser.

De London Beauty Bar maakt gebruik van de krachtige GentleMax Pro Laser voor permanente ontharing. Dit is een geavanceerde laser met dubbele golflengte, namelijk alexandriet (755nm) en Nd:YAG (1064nm). Op deze manier kunnen lichte en donkere huidtypes veilig worden behandeld en kunnen zelfs de fijnste haartjes effectief worden verwijderd. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het haarpigment. Hitte beschadigt de haarzakjes en voorkomt dat er nieuw haar groeit. Voor elke laserflits spuit de laser een verkoelende spray op de huid. Hierdoor koelt de huid af, waardoor de behandeling comfortabeler wordt en de huid goed wordt beschermd.

Voordelen van laseren bij
The London Beauty Bar Oud Beijerland

trnd
De allernieuwste laserapparatuur
Meest krachtige laser voor ontharen
Eerlijk advies
Veilig voor alle huidtypes
Werkt met een uniek koelingssysteem
Relatief pijnloos ontharen
Profiteer van voordeelpakketten

Aantal behandelingen

Haargroei vindt plaats in verschillende fases. Wanneer de haren zich in de groeifase bevinden kunnen deze effectief door de laser behandeld worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in de groeifase. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor 80-90% haarreductie. Voor het gezicht vinden de laserbehandelingen om de 4 tot 6 weken plaats en voor het lichaam is dit iedere 6 tot 8 weken. 

Prijs vanaf € 35,00

Bereid je goed voor op de voorbehandeling.

Boek altijd eerst een intake bij The London Beauty Bar
Het is belangrijk om minimaal vier weken voor de eerste laserbehandeling te stoppen met epileren of harsen. Voor een effectieve behandeling moeten de haren aanwezig zijn in de huid. Wanneer je voor de eerste laserbehandeling komt is het van belang dat de haren zichtbaar zijn om de laserapparatuur goed in te kunnen stellen. Voor de vervolgbehandelingen dient het behandelgebied geschoren te zijn. Het is van belang om het behandelgebied minstens vier weken voor de laserbehandeling dagelijks te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. En daarnaast langdurige blootstelling aan zonlicht of zonnebank en het gebruik van zelfbruiners te vermijden.

Nabehandeling

Na de behandeling vallen de behandelde haren in ongeveer twee weken vanzelf uit. Tussen de laserbehandelingen door is het resultaat al te merken, de haren worden steeds minder en dunner. Wanneer er weer haren opkomen mogen die niet geharst of geëpileerd worden, maar scheren mag wel tussendoor. Het is belangrijk om het behandelgebied goed te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30/50. Vermijd daarnaast langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.

Prijzen

Bekijk hier onze prijslijst voor de laser behandelingen. 

Veelgestelde vragen

Gentle max Pro staat bekend om nummer 1 sterkste laser apparaat op de markt.
Doordat niet 1 maar 2 technieken zijn in dit laser apparaat Alexandriet (755nm) en Nd:YAG (1064nm). Kan hierdoor lichte maar ook donkere huidstypes veilig behandeld worden. Ook word er geen gebruik gemaakt van gel bij elke laserflits geeft de laser een koelingsspray af op de huid.

Je zit nergens aan vast het is geheel vrijblijvend, wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt en je bij ons op je gemak voelt.

Dit wordt door iedereen anders ervaren. Over het algemeen kan gezegd dat de behandeling niet pijnlijk is. Het laser apparaat beschikt over een uniek koelsysteem, voor iedere puls geeft de laser een koelingsspray af op de huid. Dit maakt de behandeling comfortabel.

Belangrijkste is dat je 6 weken niet in de zon of zonnebank bent geweest.
Minimaal 4 weken niet harsen of epileren. Graag 24 uur voor de afspraak het behandelde gebied scheren.

In de zomer is het extra belangrijk om het behandelgebied dagelijks goed in te smeren met SPF 30/50. Daarnaast raden wij aan om langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden minimaal 4-6 weken voor en na de behandeling om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.

Laserontharing is geschikt voor vrijwel alle haarkleuren maar er zijn enkele uitzonderingen. Grijze, witte of blonde haren zijn helaas niet geschikt voor laserbehandelingen. Tijdens een intakegesprek beoordelen wij of de haren geschikt zijn om te laseren.

Nee, wij raden het ondergaan van laserbehandelingen tijdens een zwangerschap af. Zwangerschapshormonen kunnen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor 80-90% haarreductie. Voor gezicht om de 4-6 weken en lichaam 6-8 weken.

Helaas is dit nog niet mogelijk. Zodra de laser behandelingen vergoed kunnen worden bij de verzekeraar zullen wij dit uiteraard meteen bekend maken

Door middel van laser ontharen is een permanente haarvermindering te verwachten. Het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit kan voorkomen door de invloed van hormonen, erfelijke aanleg of medicijngebruik. Het is mogelijk om daar onderhoudsbehandelingen voor te ondergaan. 

Plaats hier een titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor labore et dolore do eiusmod tempor labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.