Cosmetisch Arts

Botox & Fillers

Botox en fillers zijn beide populaire cosmetische behandelingen die worden gebruikt om de tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdiger uiterlijk te bevorderen. Hoewel ze vaak in dezelfde adem worden genoemd, verschillen ze in hun toepassingen en werkingsmechanismen.

500 x 500

Cosmetisch arts Drs. Schotborg

Drs. Schotborg, met een achtergrond in geneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde, integreert zijn passie voor sport en gezondheid met cosmetische geneeskunde. Als arts, coach en trainer ontwikkelt hij de gepersonaliseerde ACT-aanpak, waarbij uiterlijke verzorging, mindset, fitness en voeding samenkomen voor een holistische benadering. Hij onderscheidt zich door duizenden behandelingen, waarbij maatwerk en subtiele aanpassingen een groot verschil maken. Van botox en fillers tot PDO-threads, zijn aanpak gaat verder dan de traditionele “behandelingen per zone”, resulterend in een natuurlijke, verfrissende uitstraling met toegankelijk advies.

Botox

Botox, afgeleid van het woord “botulinumtoxine,” is een neurotoxisch eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum. Hoewel de naam wellicht alarmerend klinkt, wordt gezuiverd en verdund botulinumtoxine in de geneeskunde en de cosmetische industrie gebruikt voor verschillende toepassingen.

In cosmetische behandelingen wordt Botox gebruikt om spieractiviteit tijdelijk te verminderen. Het werkt door het blokkeren van de zenuwsignalen die naar de spieren worden gestuurd, waardoor de spieren zich ontspannen. Dit effect leidt tot het verminderen van dynamische rimpels, die ontstaan door herhaalde spierbewegingen en gezichtsuitdrukkingen, zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Prijs vanaf  € 135,00

botox

Fillers

Fillers, ook wel bekend als dermale vullers, zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen. Ze worden veelal gebruikt voor cosmetische doeleinden om rimpels en fijne lijntjes op te vullen, evenals om volumeverlies te herstellen.

Prijs vanaf € 200,00

PDO-draden-gebieden-gezicht-450x450

PDO Draadlift

De PDO-draadlift is een cosmetische procedure die de huid verstevigt en lift door oplosbare PDO (polydioxanone) draden in te brengen. PDO is een veilig hechtmateriaal dat wordt gebruikt in medische toepassingen. Tijdens de procedure worden fijne PDO-draden met weerhaakjes in de huid ingebracht, wat collageenproductie stimuleert. Dit fungeert als een ‘skelet’ voor de huid, waardoor deze strakker wordt. De resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren met de tijd. Een PDO-draadlift kan worden toegepast op verschillende gezichtsgebieden zoals wangen en wenkbrauwen. De hersteltijd is over het algemeen kort, met mogelijke bijwerkingen zoals lichte zwelling of roodheid. Deze procedure moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde professional, zoals een cosmetisch arts, na een consultatie om te bepalen of het geschikt is voor individuele behoeften.

 

 

Lanluma

Lanluma is een collageenstimulerende filler, op basis van poly-L melkzuur PLLA.

Anders dan een hyaluronzuurfiller, welke fijne lijntjes en rimpels opvult, stimuleert Lanluma de natúúrlijke aanmaak van collageen in de huid, waardoor de huid weer stevigheid en lifting krijgt. Fijne lijntjes vallen minder op.

Een eigenschap van Lanluma is dat het eindresultaat zich langzaam opbouwt. Het lichaam wordt gestimuleerd om zelf (weer) collageen aan te maken. Na ongeveer 2 à 3 maanden wordt het resultaat geleidelijk zichtbaar, maar de collageenproductie stopt nog niet, dit kan tot wel 9 maanden doorgaan. Het effect van een Lanluma-behandeling houdt daardoor tot 2 jaar aan.

botox spuitjes

Botox                                                    vanaf

 €135.00

Fillers                                                   vanaf

€200.00

PDO Draadlift                                       vanaf

€100.00

Lanluma                                                vanaf

€600.00

Veelgestelde vragen

Botox is een merknaam voor botulinumtoxine, een eiwit dat spieractiviteit tijdelijk vermindert door de zenuwsignalen te blokkeren. Dit resulteert in het verminderen van rimpels veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen.

Botox wordt vaak gebruikt op gebieden zoals fronslijnen, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Het effect van Botox is doorgaans tijdelijk en varieert meestal van drie tot zes maanden.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam.

Fillers zijn injecteerbare stoffen die volume toevoegen aan specifieke gebieden van het gezicht. Ze kunnen bestaan uit verschillende materialen zoals hyaluronzuur, collageen of calciumhydroxylapatiet.

Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen, volume toe te voegen aan de lippen, wangen en andere gebieden van het gezicht.

De duur van de resultaten varieert afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied, maar het kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren.

Mogelijke bijwerkingen zijn lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam.

Een PDO-draadlift is een cosmetische procedure waarbij oplosbare PDO (polydioxanone) draden in de huid worden ingebracht om de huid te verstevigen en te liften.

Zoals bij elke cosmetische procedure zijn er mogelijke risico’s, waaronder zwelling, roodheid en blauwe plekken. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal snel.

Een PDO-draadlift moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional, zoals een cosmetisch arts of dermatoloog. Een consultatie is essentieel om te bepalen of de procedure geschikt is.

De resultaten zijn meestal direct zichtbaar en verbeteren met de tijd. De duur kan variëren van enkele maanden tot meer dan een jaar.

“Dank u voor het bezoeken van onze website gewijd aan botox en fillers. Wij geloven in het bevorderen van schoonheid en zelfvertrouwen door middel van deskundige cosmetische behandelingen. Het is essentieel om te onthouden dat deze procedures serieuze beslissingen zijn die deskundige begeleiding vereisen. Neem de tijd om grondig geïnformeerd te worden en raadpleeg altijd een gekwalificeerde medische professional voor persoonlijk advies. Onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit staat voorop, en we moedigen u aan om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een consultatie te plannen. Uw welzijn is onze prioriteit, en wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden in uw streven naar natuurlijke schoonheid. Bedankt voor uw interesse en vertrouwen in The London Beauty Bar